Сиво-синьо ежедневие

Есента сериозно настъпва, а от там материите и цветовете на дрехите също претърпяват промяна. Вълната става все по-подходяща за променливото време и аз определено залагам на този вид сака. Моето сако е много лежерно, без подплата и е изключително удобно. 

1.jpg

Тъмно синият цвят ми е любим, а в съчетание със сиво, комбинацията се превръща в истинска класика.

2.jpg

Чинос панталоните са памучни от Zara, с атрактивен шев в областта на колената, което прави кройката им да изглежда по особено различен начин.

SAM_1220.JPG

Вратовръзката е плетена от Zara. Този тип вратовръзки са ми любими, тъй като са по-нестандартни и определено разчупват облеклото. Може да се носят както с чинос панталони, така и с дънки. 

4.jpg
5.jpg

Ризата е от изсветлен деним, но с официална кройка. Денимът сериозно навлиза в мъжкото официално облекло и особено за ризи е страхотен вариант. Аз имам вече цяла колекция от такива. Нося ги както с по-строги костюми, така и в по-спортен вариант на облеклото.

6.jpg

Колкото и да обичам да нося обувките си на босо, дойде сезонът в който трябва да нося чорапи. Това не е толкова драматично, тъй като може да бъдем изключително креативни в избора си на чорапи. Приемете ги като един важен аксесоар към вашето облекло и не се притеснявайте да експериментирате. Моите са от H.E. by Mango.

 

Надявам се да съм ви бил полезен,

Мони