Шлифер за първи сняг

Първият сняг за този сезон въобще не закъсня и температурите паднаха рязко.  По тази причина аз облякох новия си “тренч коут”, който успях да взема с много сериозно намаление от Playlife. “Тренч коута” или както ние го наричаме шлифер е създаден както карго панталоните за които постнах вече, за целите на армията. Burberry са едни от първите, които измислят дизайна му за офицерите от армията по време на Първата световна война. Военните служители обаче започват да го носят и след войната като цивилна дреха и така той трайно се намества както в мъжкия, така и в женския гардероб.

1.jpg
2.jpg
3.jpg

Шлифера съм комбинирал със сиви винтидж чинос панталони от H.E. by Mango, които си купих по време на уикенда с 30% намаление. Дължината на панталоните съм я коригирал допълнително да стига до глезена. Тази дължина освен че е актуална е и много подходяща за по-ниски хора, тъй като ги прави да изглеждат визуално по-високи.

bonev_20141025_1.jpg

Ризата е едно прекрасно допълнение към моята деним колекция. Купих си я заедно с чинос панталоните от H.E, by Mango също с отстъпка. Кройката и е спортна и не е подходяща да се носи с вратовръзка.

bonev_20141025_3.jpg

Ботите са тип "Оксфорд" и са с груба подметка, за разлика от стандартните елегантни оксфорд обувки и са един перфектен вариант за по-небрежен аутфит. Ако дължината на крачолите не е скъсена като моите, може да се навият, за да се вижда по-добре обувката.

6.jpg
7.jpg

Надявам се да съм ви бил полезен,

Мони

Фотограф: Георги Бонев