Изборен ден

Ден за избори, към който трябва да постъпим отговорно. Освен че гласувах, аз отговорно се отнесох и към облеклото си. Смятам че всеки себеуважаващ се мъж полага старание да изглежда добре. Това показва отношение не само към външния му вид, а към живота като цяло. Аз заложих на любимата си небрежно елегантна комбинация. Обожавам да комбинирам сако и вратовръзка с по-спортни панталони, като по този начин разчупвам строгостта на облеклото и внасям доза фриволност в ежедневието си.

1.jpg
2.jpg

Сакото е спортно от Capasca, няма джобче за кърпичка, за това съм я и пропуснал. Вратовръзката е едноцветна, поради карето на сакото, въпреки че са възможни и по-ексцентрични комбинации, за които обаче трябва да сте по-напреднали по отношение на различните видове шарки и стилови комбинации.

3.jpg
4.jpg

Дънките са от Springfield и са купувани от най-финалната разпродажба, където успях за 80 лв. да си направя цяла комбинация от трейнъри, дънки и поло шърт. Дължината на дънките съм си я коригирал допълнително, така че крачолите да достигат до глезена. По този начин когато съм без чорапи или пък с контрастни такива, това се забелязва много добре и прави впечатление.

5.jpg

Отдавна в листата ми за обувки, които искам да си купя присъстват така нареченитe "monk shoes" или на чист български език казано, обувки с катарами. Точно такива обувки успях да намеря в новооткрития магазин на Mango в The Mall. Този уикенд, по повод откриването на магазина имаше 30% намаление на повечето модели от новата колекция. Това е една чудесна възможност да се пазарува с намаление без да се чака чак до Коледа. За щастие в магазина присъства и мъжката линия на Mango - H.E. by Mango. Дрехите са достъпни и са много сериозна конкуренция като качество и цена на дрехите от Zara.

6.jpg
7.jpg

Надявам се да съм ви бил полезен,

Мони