Rock N Rolla

Спомням си много добре първото си "рокерско" кожено яке, което купих докато бях ученик в гимназията. Покупката направих още през лятото от мерак и цяла зима го носих, въпреки студа навън. Якето беше от телешка напа. Това бяха годините в които гръндж културата беше много актуална. Носихме дълги коси, обеци и развлeчени пуловери. Сега обаче, рокерското кожено яке отново е по модните подиуми. Много брандове са повлияни от рок културата и това си личи по дизайна на дрехите им. Аз като голям фен на рок музиката и всякакви нейни разновидности също останах изкушен да сбъдна своята детска мечта да бъда рок звезда, поне на външен вид :)

1.jpg
2.jpg

За да изглеждаме добре, въобще не означава че трябва да сме облечени със скъпи дрехи. Най-важното което бих посъветвал всеки е поне да положи усилие дрехите да са му по мярка. Няма нищо по лошо от това дрехите ви да изглеждат като взети назаем. Моето якe е много достъпно, защото е от изкуствена кожа. Не отричам разбира се инвестицията в хубаво кожено яке от естествена кожа.

4.jpg

Дънките са със слим фит кройка, като по тях също има  ципове, което е перфектно като допълнение към външния вид който искам да постигна. Когато си купувах трейнърите, бяха с ефект на изцапани и носени , но така или иначе са преминали през няколко музикални фестивала впоследствие и добиха истински хипстерски вид. 

С бяла тениска под коженото яке просто затвърждавате добрия си рок енд рол вкус. Тази комбинация е позната от десетилетия.

8.jpg
5.jpg
7.jpg

С какво съм облечен: Яке: Zara, Дънки: Sisley, Трейнъри: Sisley, Тениска: H&M, Колан: s'Oliver

Надявам се да съм ви бил полезен,

Мони