Празничен стил

Краят на годината отново дойде. Това е времето, през което неволно започвам да си правя равносметка (за добро или за лошо) и да кроя планове за следващата година. Докато си правим планове обаче, живота си тече и много често има по-различни виждания за нещата, които трябва да ни се случат. Доста по-различни от тези, които смятаме че ще ни направят щастливи. Но така или иначе има неща, които не можем да контролираме и поради това, единственото което ни остава е да се наслаждаваме на това което имаме. А определено това, което има в края на годината са безбройните коледни партита. Подготовката за тези партита разбира се е свързана с много суета и вълнения с какво да бъдем облечени. И когато на поканата за партито пише "дрескод: black tie", ние трябва да се облечем официално. Преди да тръгнете за партито обаче имайте напредвид старата поговорка: "колкото по-добре си облечен, толкова по-неприлично може да се държиш".

20141214_160150 (1).jpg

За официално празнично облекло подходящо за фирмено парти или коктейл предпочитам да нося черния си костюм, кройката на който наподобява смокинг. Материалът, от който е изработен костюма е лъскав, което го прави още по-подходящ за твърде официални събития. За съжаление не се разбрахме правилно с шивача, който ми скъси панталоните и ще трябва да го посетя отново, тъй като в момента са ми малко по-дълги от колкото трябва.

2.jpg
3.jpg

Обувките ми са много подходящи за този вид изискан костюм и не ги нося ежедневно. Заслужава си да инвестирате в такъв аутфит, тъй като той не е толкова подвластен на модата и ще имате подходящо облекло за специални събития като коктейли, сватби и др.

5.jpg
6.jpg

С какво съм облечен: Палто: MONNI, Костюм: Zara, Риза: Zara, Папионка: Zara, Обувки: Zara

Надявам се да съм ви бил полезен и да съм ви вдъхновил да положите усилия, за да изглеждате блестящо на вашето парти. 

Пожелавам ви страхотно настроение през най-купонджийския месец,

Мони