Черно и бяло в едно се приплитат

Всеобщото отношение към случващото се в страната ни  е крайно негативно. Повечето хора са изцяло фокусирани върху политическата обстановка и негативните последици от несполучливи реформи. И може би имат право. За мен обаче, никога не е било по-интересно да се живее тук. Причината разбира се, не е в политическата ситуация, а в многото интересни събития и възможности, които успяват да ни откъснат от рутината и скучното ежедневие. В продължение на седмици, аз не мога да спра да ходя на кино, заради фестивалите, които следват един след друг. Първо беше So Independent, след това Киномания, а сега пък Северно сияние - фестивал на северното кино. Филмът с който закриха Киномания беше "Истинският Сен Лоран". Един филм за откачения свят на модата и живота на гениалния моделиер. Ив Сен Лоран е отговорен за бранда, станал един от най-популярните за всички времена, а Еди Слиман, който в момента е криейтив директор го възражда с пълна сила, променяйки дори името от YSL на Saint Laurent Paris. Черното като цвят не присъстваше в гардероба ми в последните няколко години, но творенията на Слиман в черно са твърде заразителни и аз отново бях изкушен да експериментирам с този цвят.

1.jpg
2.jpg

Самият аз, не се бях замислял колко много от дрехите, които носим са създадени за целите на армията. За това вече съм писал в много от своите предишни постове: Милитъри парка, Шлифер за първи сняг и Карго уикенд. "Бомбър" якето e още един представител на милитъри влиянието и е създадено за военните пилоти.

3.jpg
4.jpg

Бялото е цветът, който най-добре контрастира на черното, а и тази цветова комбинация се е превърнала в истинска класика. 

5.jpg
7.jpg

Обожавам да нося трейнъри. Модните дизайнери им обръщат все по-голямо внимание и дори започват да ги комбинират с официални костюми, нещо което е против всякакви стандартни схващания за правилата на модата. Но, правилата са за това, за да се нарушават.

8.jpg

Адидас е добре позната на всички марка. Преди 43 години, с идеята да рекламират своите продукти, те предлагат на тогавашния номер едно в света на тениса Стан Смит да носи техни трейнъри. Толкова години по-късно,  Adidas Stan Smith са се превърнали в истинска  икона на уличния стил и са най-продаваната обувка на Адидас в историята на компанията. 

10.jpg
11.jpg

С какво съм облечен: Яке: Pull&Bear, Панталони: Playlife, Тениска: H&M, Трейнъри: Adidas Stan Smith

 

Надявам се да съм ви бил полезен,

Мони