Синьо лято

Синият цвят винаги е бил задължителен за гардероба на един мъж. Но това лято синьото е взело превес над всички останали цветове. Смело можете да се облечете само в синьо, а за акцент да използвате аксесоари в друг десен, както аз направих с кърпичката, гривната и часовника. Костюма ми е памучен от Capasca и наподобява деним.

bonev_20140814_1.jpeg

Обожавам да използвам кърпички за сакото, особено когато нямам вратовръзка. Те придават по-елегантен вид и може да се използват дори и когато сте облечени по-спортно. Тази тук е копринена и е от H&M.

Гривните могат да бъдат много различни, а моята е купувана он-лайн от Trashness. Часовника е на Samsung и въпреки че е със спортен дизайн кафевия му цвят и кожена верижка си кореспондират с останалата част от облеклото.

Трейнърите са подходящи за всякакви случаи, дори и в комбинация с костюм, особено когато е по-спортен. Моите са от Springfield. Лятото обичам да ходя без чорапи, дори и когато съм облечен с костюм. Всъщност не трябва наистина да сте без чорапи, а просто да изглежда така. Има много подходящи чорапи, които са силно изрязани, не се виждат, а и по този начин краката ви не се изпотяват.

Семплите тениски отново се завръщат с пълна сила. Чудесни са да бъдат носени под сако. Така видът ви става спортно елегантен, а когато е много горещо просто сваляте сакото. Моята е с джобче и е от Capasca.

Благодаря ви за вниманието,

Мони

Фотограф: Георги Бонев