Сезонът на жилетките

Със захлаждането на времето имаме нужда от по-топли дрехи и жилетките са много подходящи за случая. Те могат да бъдат част от облеклото на пластове, за което ще говоря тепърва в следващите си постове или просто да заменят сакото.

1.jpg

Моята жилетка е ленена от Zara и в случая съм я комбинирал с вратовръзка, за да изглеждам по-елегантно и да е ясно че е работен ден, а лежерното настроение от уикенда е отминало.

Тъй като жилетката е спортна, за панталони съм използвал дънки от светъл деним на Zara, като съм навил крачолите до глезена, а мокасините са на бос крак.

2.jpg

Обикновено жените са тези, които винаги носят чанти, а мъжете предпочитат да слагат портфейли, телефони и ключове по джобовете си, което ги прави издути и съответно изглеждат много неприятно. Все по-популярно обаче става мъжете също да притежават чанти. Хубавото е че техните размери стават все по-големи. Моята е от Zara и е в любимия ми камо десен.

3.jpg

Уикенда имах удоволствието да бъда изненадан с индивидуален анализ на подходящите за мен цветове и личен стил. Това се случи в студиото на Маргарита Асадурова и лично препоръчвам на всеки, който е загрижен за външния си вид да участва в такъв семинар, тъй като е страшно забавно и определено можете да откриете много нови неща за себе си и вашия стил. Тъй като вече имам палитра с цветовете, които са подходящи за мен съм решил да експериментирам с такива, които не присъстват в моя гардероб и по този начин да обогатя комбинациите на които съм свикнал и използвам рутинно.

Надявам се да съм ви бил полезен и ще се радвам да оставите вашите коментари.

Искрено ваш,

Мони