Бяла зима

С посрещането на новата година аз си обещах, че ще направя всичко възможно да поддържам  този блог жив. Това е едно от моите новогодишни  предизвикателства. Понякога се питам дали има смисъл от това което споделям с вас, дали наистина успявам да ви вдъхновя да отделите време за себе си и външния си вид, дали постовете са интересни и с достатъчно добри снимки. Голямо беше колебанието и преди да направим тази фотосесия. Прогнозата за времето беше добра, без вятър, а и в планините имаше достатъчно сняг. Достатъчно добра, за да се изстрелям да покарам сноуборд. Мислите ми обаче започнаха да се променят в момента, в който Поли ми написа, че е супер нетърпелива да поснимаме и да изпробва новата си страхотна придобивка Nikon D750. Така ангажиментите ми за Неделя-та някак си започнаха да се подреждат. Фотосесията направихме в + Това, където под топлите слънчеви лъчи от прозореца пихме капучино, ядохме белгийски бонбони, подарък от моя приятелка и се излежавахме по меката мебел. 

1.jpg
2.jpg
3.jpg
11.jpg

Уикенда  предполага по-лежерно облекло. Затова заложих предимно на дрехи от деним, в които се чуствам много удобно. Класическото винтидж яке от деним има много варианти на комбиниране и това е само един от тях. Под него съм сложил пуловер с висока яка, който топли достатъчно добре.

4.jpg
5.jpg
6.jpg
9.jpg
10.jpg

Всеобщо е схващането че белия цвят не е за зимата, може би заради времето навън,  дупките и калните улици, но белите дънки или чинос панталони са страхотен вариант да внесете свежест и чистота в облеклото си през зимата напук на мръсотията навън.

7.jpg
8.jpg

Моделът на обувките е така нареченият "desert boots". Притежавам такива в различни цветове (бежови, зелени, кафяви). Тези си купих по време на коледните намаления с 50% отстъпка. Като се позамисля, всички дрехи с които съм облечен тук са купени по време на разпродажба.

С какво съм облечен: Яке: Zara, Пуловер: Zara, Обувки: H.E. by Mango, Дънки: H.E. by Mango, Гривни: H&M

Надявам се да съм ви бил полезен. Намирайте повече време за себе си, защото когато се чуствате добре, вие заразявате и хората около себе си,

Мони

Снимки: Polina Ilieva Photography