Есенен шопинг

Кога трябва да започнем да живеем живота си? След като си намерим по-добра работа, след като срещнем по-подходящия партньор, след като кризата свърши, след като дойдат по-съвестни политици на власт или след като всичко около нас се случва по начина, по който винаги сме си мечтали. Всъщност, живота се живее единствено сега. Или както казва Стефан Цанев:

Носете си новите дрехи, момчета!

Не казвайте утре ще бъдем красиви!
Не казвайте утре ще бъдем щастливи!
Не казвайте утре ще бъдем, ще бъдем...
Ще обичаме утре,
утре ще бъда любим.
Носете си новите дрехи, момчета!
Падаме, както ходим, умираме, както спим.

Аз лично си нося новите дрехи, така че съм вече една крачка напред. Дори почти съм изпълнил планираните покупки, с които да обновя гардероба си за новия сезон. Понякога е трудно човек да определи от какво точно има нужда, затова ще споделя моя избор с вас, с риск позитивно да ви повлияя.

Рокерско яке

2.jpg

Това е най-смислената инвестиция за дреха, която може да направите този сезон. Отвсякъде положението тази есен е Rock N Rolla. Рокерското яке е изключително лесно за комбиниране. Обличате едноцветна бяла тениска под него, черните си слим фит дънки и обувате боти тип “Челси“. В този ред на мисли, следващото ми предложение е:

Боти тип “Челси”

1.jpg

С една дума: класика! Този модел боти водят началото си от Викторианската епоха. Носени от мъже и жени, те се превръщат по-късно в един от символите на мод поколението.  The Beatles упорито помагат за това. Освен в рокерски аутфит, "Челси" ботите са подходящи и в комбинация с вталено палто, риза и чино панталони. Като споменах за вталено палто, този сезон палтото в цвят камел е друга завръщаща се класика. 

Палто в цвят камел

3.jpg

Комбинирайте с черно или сиво. Вариант е и монохромната комбинация с поло или панталон в цвят камел. Пробвайте да обуете изчистени бели трейнъри, за по-кежуъл аутфит. Обръщам внимание на кройката на палтата, тъй като освен слим фит, този сезон супер актуална е и оувърсайз кройката.

Плетен шал

5.jpg

Плетеният шал, освен че изглежда добре е и възможно най-необходимия аксесоар за зимата, с който да се стоплите. Възможни са хиляди начини, по които да го носите, но ако се чудите прекалено много как точно трябва да стане това, просто го наметнете няколко пъти около шията си. 

"Бомбър" яке

6.jpg

Отново любимото ми милитъри влияние в мъжкото облекло. Всичко що е милитъри е обречено да бъде мъжествено. Цветовете на бомбърите тази есен са всякакви, но най-любимите ми варианти си остават в милитъри зелено и черно. Комбинирайте със състарени слим фит дънки и кубинки. Появиха се вече и оувърсайз бомбъри, дълги до коленете.

Пуловер с поло яка

7.jpg

Прекрасен кежуъл вариант за носене под блейзър или палто. Комбинирайте с дънки или чино панталони.

Суетшърт

8.jpg

Вече съм споделял пост с така универсалния за носене и любим на мен сив суетшърт. С времето все по-често го обличам, правейки всевъзможни комбинации и добавяйки по някой друг цвят към колекцията си за разнообразие. Носете го с костюм, за да изглеждате по-кежуъл или под рокерското яке, за Rock N Rolla визия.

Карирана риза

9.jpg

Не мога да спра да говоря за рок енд рол влиянието в модата. Знам за това и не ме упреквайте. Още повече, че това е и любимата ми музика. Щом и Кание Уест се самообяви за най-голямата рок звезда в момента, значи съм на прав път :). Не знам как трябва да се почувстват истинските рок звезди обаче. Но, карираната риза си е сериозен рок енд рол символ. Намерете си любимата такава и я обличайте под рокерското яке. Няма какво повече да кажа, освен да си пуснете видеото на Charmer на Kings of Leon и да видите как го правят истинските рок икони като Кейлъб Фолоуил. Кание го оставете за масата.

Надявам се, че съм ви обогатил, а не отегчил с моите предложения за есента.

Бъдете винаги Rock N Rolla,

Мони

От къде да намерите показаните модели: Рокерско яке: H&M; Боти тип "Челси": H&:M; Палто: H&:M; Шал: H&M; Бомбър: ZARA; Пуловер:  H&M; Суетшърт: ZARA; Риза: H&M