Гръндж обсесия

Това лято, по време на Summer Well (фестивал, който едва ли ще пропускам от сега нататък), успях да изгледам 30-ина минути от новия филм за Кърт Кобейн: "Cobain: Montage of Heck", в почивката между две групи. Филмът е заснет жестоко и ме върна назад във времето, когато бях силно повлиян от гръндж музиката. През този период имах обеци, косата ми стигаше до раменете, носих военни кубинки и баба ми плетеше огромни провиснали пуловери. За добро или за лошо, това време отмина, но носталгията си остана. Кърт също си замина и то без да съм го гледал на живо. Не знам доколко високите технологии ни позволяват да живеем по-добре, но ако някой ден се изобрети машина на времето, единственото смислено приложение, което бих и намерил е да посетя няколко концерта, които вече са в историята. И един от тях е на Nirvana: "MTV Unplugged" от 1993 година. Музиката е обсебваща, а също така и плетената жилетка и Converse-ките на Кърт. Аутфитът ми в този пост е изцяло вдъхновен от отминалата гръндж ера.

1.jpg
2.jpg
3.jpg
4.jpg
5.jpg
10.jpg

Мъжките панталони претърпяват сериозна трансформация напоследък. Едва ли някой знае вече, къде е границата между кежуъл и смарт. Каква е категоризацията за панталон с ръб, ластик, връзки и джобове взаимствани от чино моделите, аз не мога да определя. Но за това пък ги комбинирах смело с раздърпан пуловер и бели мръсни трейнъри.

7.jpg
8.jpg

Надявам се да съм върнал някои от вас в доброто старо време, а на други да съм възбудил интереса да проверят за какво говоря. Бъдете готини и "грънджи" в живота,

Мони

С какво съм облечен: Пуловер: H&M x David Beckham; Панталон: H&M; Трейнъри: Superga, Тениска: H.E. by Mango

Снимки: Daniel Ivanov Photography

Фотоапарат: Canon 600D