Камилска зима

Съботите не са измислени за да работиш, а да не говорим, че те винаги са предшествани от Коледно парти в моя случай. Но, както се казваше в една притча: И това ще мине! То даже вече мина. Та, цялата работна Събота си представях как наближаващата вечер ще я запазя за среща със себе си, хубава чаша червено вино и някоя нова книга. Отново не се наложи да я търся тази книга. Тя просто ме очакваше на рафта в книжарницата. И това беше новата на Мураками: "Мъже без жени". Е, книгата истински ме погълна. Виното също. А Мураками е разкостил отвсякъде темата за самотния мъж, преследващ любовта. След моментите на усамотяване обаче идва и желанието за нови предизвикателства. Въпреки мразовитото време навън, искрено се забавлявахме с последните фотосесии. Ръцете поизмръзнаха, лицата се зачервиха, но пък удовлетворението беше голямо.

1.jpg
2.jpg
3.jpg
4лтзж
5.jpg

Не бих си позволил да казвам, че има неща в живота, които задължително трябва да се направят. Всеки има правото да прецени за себе си какво е уместно и какво не. Въпреки това обаче, палтото в цвят камел тази зима е наистина задължително. А в комбинация с черно вече прави нещата да изглеждат съвсем професионално :)

6.jpg
7.jpg
8.jpg
9.jpg
10.jpg
11.jpg

Вълненият грубо изплетен пуловер с голяма поло яка е най-мъжествената дреха този сезон. Сигурно медиите биха го определили като лъмбърсексуално облекло :). Аз обаче не вземам на сериозно никакви подобни термини. 

12.jpg
13.jpg
14.jpg

Надявам се, че коледния дух вече ви е обсебил. Никога не съм очаквал Коледа с нетърпение. Доста често този празник ме е натъжавал. Тази година за пръв път обаче я чакам с огромно желание. Дори съм готов с подаръците за всички. Радостта ми идва от момента, в който фамилията ни става все по-многобройна, както и от желанието ни на всички да бъдем заедно.

Убеден съм че старомодните ценности, ако не спасят света, поне ще направят хората около нас по-позитивни. От мен остава само едно нещо още и то е да ви пожелая весело изкарване на празниците,

Мони 

С какво съм облечен: Палто: H&M, Пуловер: H.E. by Mango; Панталон: H.E. by Mango; Трейнъри: Nike

Снимки: Daniel Ivanov Photography

Фотоапарат: Canon 600D