Контрасти

Коледата мина. Очаквах я с нетърпение, както вече бях споменал. Успях да направя всичко, което си бях пожелал. Бях с най-близките си хора на прекрасно място, всеки ден карах сноуборд, намачках малките си племенници, доколкото успях да се вредя от бабите, разбира се и имах достатъчно време за всички тези неща. Въпреки това обаче, имаше и доза меланхолия. Не исках да си го позволявам, но някак си беше неизбежно. Нали се сещате за онези мисли в какво положение се намираме, а къде бихме искали да сме. Онези мисли, които не ни позволяват да сме благодарни за всички чудеса, които са ни се случили през изминалата година. Сега след цялата тази Коледна еуфория пък, стана някак си пусто. Бих казал перфектното време да седна и да загубя времето си с неща, които обожавам да правя. И аутфитът който ви представям днес е както всичко това, което ви описвам. Черно и бяло. Ин и Ян. Радост и тъга.

1.jpg
2.jpg
3.jpg
4.jpg

Зима е, но рокерското яке е толкова култов атрибут, че не мога да спра да го нося. Не е толкова измръзващо положението, ако го комбинирате с дебел вълнен пуловер с голяма поло яка.

6.jpg
5.jpg
6.jpg

Рокерското яке е възможно във всякакви стилови комбинации и аз постоянно се предизвиквам да го обличам по не толкова стандартен начин. Този път реших да го комбинирам с мокасини, вместо както правя обикновено с боти тип "Челси" или трейнъри.

8.jpg
9.jpg

Ето че стигнах до края на този пост, а също така стигнах някак си и до края на тази година. Сигурно ще се появяват мисли относно хубавите и лошите моменти, които съм преживял. Сигурно ще ги слагам на кантара, за да притегля кои са били повече. Сигурно ще се редуват радост и тъга, но по-важното е, че краят на годината ще дойде в компанията на приятели, на място което обожавам и възможност да изтъркам кантовете си на моя сноуборд.

Весели празници,

Мони

С какво съм облечен: Яке: H&M, Пуловер: H.E. by Mango; Панталон: H.E. by Mango; Мокасини: ZARA

Снимки: Daniel Ivanov Photography

Фотоапарат: Canon 600D