Черно-сиво въздействие

Денят се познава от сутринта. Да, ама не. Реших да се опитам по-най простичкия начин да се почуствам щастлив. Взех си отпуск без да съм планирал нищо конкретно, както обикновено правя, но имах намерение да ми се случат няколко обикновени неща, които не мога да си позволя когато съм в офиса или с други думи казано когато не съм "свободен". Едното от тях беше да се кача на Витоша рано сутринта и от Лалето да се наслаждавам на забързана София, а другото бе да пия капучино през деня без да бързам за някъде, в приятна компания и на хубаво място. Та, сутринта ми по нищо не подсказа че денят ми ще е хубав. Трябваше да се преборя с куп битовизми, а с Поли се бях разбрал да се видим за поредната фотосесия, за която се притеснявах да не закъснея. Исках да не бързам и да бъда най-спокойния човек на планетата, но това беше невъзможно. Всичко обаче е добре, когато свършва добре.  Успях да стигна навреме за срещата и денят някак си продължи по един прекрасен начин, резултатите от които ще можете да видите сами. 

1.jpg

Разходката ни започна от парка. За последните няколко години упорито избягвах черния цвят. Може би съм искал живота ми винаги да е цветен. Уви, черното се завърна с пълна сила в моя гардероб. След последните модни шоута за сезона Есен - Зима '15, модните дизайнери също залагат сериозно на него.

2.jpg
3.jpg
4.jpg

С времето все повече харесвам София. Постоянно има нови места, които да посети човек и да избяга от рутината. А и все още има места в старата част на София, които ме карат да се чуствам доста носталгично по приятен начин.

5.jpg
6.jpg

3/4 Палтата са истинска класика в мъжкото облекло, имайки напредвид че можете да ги комбинирате по всевъзможни начини, както с изцяло официално облекло, така и доста по-лежерно с пуловер и трейнъри например. Моето е вълнено, с вталена кройка. Под палтото винаги може да помислите за дреха, която да ви топли навън и да я свалите, когато сте на топло. Аз съм използвал в случая жилетка, която много умело може да замести сакото.

7.jpg
8.jpg
9.jpg
10.jpg
12.jpg

Времето навън беше прекрасно за разходка и снимки, но традиционно решихме да се възнаградим с капучино и шоколадово брауни. Няма нищо по-хубаво от това да изпиеш капучиното си на място, където да се чустваш като у дома си. И това място отново беше + Това.

13.jpg
14.jpg

Обичам да чакам разпродажбите, защото обикновено нещата които харесвам явно са доста ексцентрични за българския вкус и те винаги остават. Остават, за да си ги взема със сериозно намаление, както се случи и с тези лачени мокасини, които ги бяха стоварили на куп в един от магазините на ZARA. Поощрявам ви да експериментирате с модел обувки, които се доближават до класическите официални обувки, но подметката им е доста по-груба.

15.jpg

Надявам се да съм ви бил полезен. Намирайте време за себе си, радвайте се на малките неща в живота и не забравяйте да казвате на най-важните хора до вас колко много ги обичате, 

Мони

С какво съм облечен: Палто: MONNI, Риза: H.E. by Mango, Вратовръзка:  H.E. by Mango, Панталон: H.E. by Mango, Обувки: ZARA, Жилетка: Jack & Jones

Снимки: Polina Ilieva Photography

Фотоапарат: Nikon D750