След дъжда

Беше петъчен ден. Времето беше мрачно и често валеше, а аз се бях приготвил за снимки след работа, с което да дам приятен старт на уикенда. Настроението ми, колкото и да ми се искаше, не вървеше в положителна посока. Дъждът, като че ли напук на всичко не спираше, а дори се и усилваше. Имах уговорка с Дани , с когото щяхме да снимаме за пръв път и ми се искаше всичко да върви по план, а не да се срещнем разперили чадъри. Бях забравил обаче, че след дъжда винаги идва слънце. Малко след нашата среща, дали заради желанието ни да направим хубава фотосесия или заради чист късмет, слънцето изгря и на нашата улица.

1.jpg
2.jpg
13.jpg

Като за петъчен ден, реших облеклото ми да е съвсем неангажиращо и семпло и да е подходящо за по питие с приятели в някой от столичните барове. Целия аутфит с който съм облечен, като изключим трейнърите, си купих наведнъж с ясната идея от какво имам нужда. 

3.jpg
4.jpg
5.jpg

Сивият памучен суетшърт е абсюлотния хит този сезон. Изключително удобен за хладните вечери и много лесен за комбиниране. Моят е облечен върху тениска, която е умишлено по-дълга и контрастираща. Възможна е обаче и комбинация с риза в по спортно-елегантен аутфит.

5.jpg
6.jpg
7.jpg

Голям почитател съм на дънките със слим фит кройка, но с теснотата им съм стигал точно до там. Този път обаче, реших да излезна извън зоната си на комфорт и заложих на супер скини кройка. Това което до момента ме е спирало да експериментирам с точно такъв модел е по-широките ми бедра и това че тийнеджърските години съм ги минал отдавна. В крайна сметка останах доволен от експеримента си.

8.jpg
9.jpg
10.jpg
11.jpg

В сезона на трейнърите ми е много трудно да обуя нещо друго. Подозирам, че съм пристрастен към тях и никога не са ми достатъчни моделите, които притежавам, а все имам нужда от още. Но има къде по-лоши пристрастявания, та да ви се оплаквам точно от моето. Последният лек за моята пристрастеност се оказа Nike Roshe Run.

11.jpg
12.jpg

Иска ми се да съм оставил у вас приятно усещане след този пост и поне малко да съм ви вдъхновил да излезете от зоната си на комфорт. И не забравяйте, че след дъжда винаги идва слънце.

С какво съм облечен: Суетшърт: H&M, Тениска: H&M, Дънки:  H&M, Трейнъри: Nike Roshe Run

Снимки: Daniel Ivanov Photography

Фотоапарат: Canon 600D