Pump's not dead

Колко често ви се случва да сте зависими от мнението на другите? На мен все още ми се случва, въпреки че трябваше този вреден навик да съм го премахнал отдавна. Дори и подготвяйки този пост ми мина през ума какво ще си помислите, докато го четете: ама той е с анцуг. Всъщност не съм с анцуг, а съм с джогъри. Отдавна обмислях такава покупка и със сигурност това няма да са ми последните. След като споделих с Дани какъв е аутфита, с който искам да снимаме, той изскочи с предложение за локацията. Аз веднага се съгласих с него, като се постарахме да направим една по-нестандартна фотосесия. Надявам се старанието ни да ви хареса.

1.jpg
2.jpg
3.jpg
4.jpg

Понякога обичам да се връщам назад във времето, сещайки се за по-безгрижните тийнеджърски години и лудориите, които сме правили в отсъствието на мисли за утрешния ден. Времена, в които играехме баскет в училищния двор и си мечтаехме за едни маратонки Reebok Pump. Хубавото е, че новите неща доста често са добре забравени стари и Reebok пуснаха отново модели от серията си The Pump. Моят е подходящ не само за тичане, но и за стрийт стайл.

5.jpg
6.jpg
10.jpg
7.jpg
8.jpg
9.jpg

Надявам се да ви е бил интересен този пост и да съм ви припомнил колко полезно е да избягвате да мислите прекалено много за мнението на другите. Обичайте себе си и се движете колкото се може по-често,

Мони

С какво съм облечен: Джогъри:  Bershka; Тениска: H&M; Маратонки: Reebok

Снимки: Daniel Ivanov Photography

Фотоапарат: Canon 600D