На корта

Колко често ви се случва да се чудите, какво да облечете преди да излезете навън? Много е вероятно въобще да не се чудите, защото как ще изглеждате е последната ви грижа. Но да предположим, че като всеки уважаващ себе си мъж сте загрижен за това, обаче ви е трудно да изберете подходящите дрехи. Това не трябва да ви притеснява от момента, в който вие притежаватe най-основните елементи на мъжкото облекло. Към тях се причисляват и чино панталоните, за които толкова много съм говорил. А късите чино панталони, се явяват техен естествен заместител за лятото. За това и ще ги срещате все по-често в моите постове.

1.jpg
2.jpg
3.jpg

Късите чино панталони са с кройка, каквато е и кройката на по-големия им брат. Точно поради тази причина, те могат да се комбинират с останалата част от аутфита по същия начин, както и чино панталоните с дълги крачоли. Аз съм ги комбинирал с риза, а добавянето на спортно сако би било страхотен и уместен вариант.

4.jpg
5.jpg
6.jpg

Белите трейнъри са класика, а белите Superga 2750 са се превърнали в истинска легенда. Моделът съществува от 1925 година, когато италианската компания за обувки Superga е произвеждала трейнъри за тенис на корт.

8.jpg

Благодаря ви че отделихте време, за да стигнете до края на поста :)

Надявам се да съм ви бил полезен,

Мони

С какво съм облечен: Панталони: ZARA; Риза: H.E. by Mango; Трейнъри: Superga 

Снимки: Daniel Ivanov Photography

Фотоапарат: Canon 600D