Двойно бяло

В един от онези дни, в които просто ти се иска да се телепортираш на много по-далечно място от това, на което се намираш, както в "Седморката на Блейк" беше възможно, стигнах за пореден път до следния извод: Прави колкото се може повече от това, което истински харесваш и ти е страст. Така животът ти започва да придобива онзи готин смисъл, който нищо друго не би ти дало. Вече е лято и всички предпоставки човек да се чувства добре и да се усмихва по-често са налице. В името на лятото пък, аз реших да заложа на бялото като основен цвят в моя аутфит.

1.jpg
2.jpg
3.jpg

Моето решение да комбинирам бели панталони с бяла риза, може би не би се харесало на всеки. Затова, ако тази комбинация ви се струва твърде бяла, може ризата да замените със светло синя примерно. По-този начин тя ще е в светъл десен, но все пак ще контрастира повече.

4.jpg
5.jpg

В духа на лятото, вратовръзката е на цветя. Тя кореспондира умело на тъмно синия цвят на сакото и е достатъчно силен контраст за ризата.

6.jpg
7.jpg

Едва ли ще ви изненадам с новите си обувки, тъй като вече сте наясно, че предпочитам те да са с по-спортен дизайн, но в комбинация със сако и вратовръзка. Прекалено сериозните неща в живота ме стресират и това се отнася с пълна сила и за облеклото ми. Затова се и опитвам то винаги да има кежуъл елементи. Моделът на обувките е от така популярния за този сезон “слип он трейнъри“ и са изработени от набук и гума. 

Надявам се да съм ви бил полезен и този път :) Правете нещата, които обичате и ви зареждат позитивно и така животът ви ще бъде винаги изпълнен със смисъл,

Мони

С какво съм облечен: Сако: Capasca, Панталон: H.E. by Mango, Вратовръзка: H.E. by Mango, Риза: ZARA, Обувки: Massimo Dutti

Снимки: Daniel Ivanov Photography

Фотоапарат: Canon 600D