Тюркоазено зелено

Случвало ли ви се е да умирате от скука и да не знаете какво да направите? На мен почти никога не ми се случва, а по-скоро се сблъсквам с обратния проблем. Как времето да ми стигне за всичко, което обичам и искам да направя. Вчера вечерта например, реших че ще отида да тичам. Времето беше адски мрачно. Чуваха се гръмотевици и по всичко си личеше, че скоро ще завали. Това не можа да ме накара да си остана в къщи. Когато отидох на стадиона, започна да вали като из ведро. Дори и малката светлина, която се прокрадваше измежду намусените облаци се скри и настъпи тотален мрак. За да придобие абсолютен драматизъм ситуацията, в която се намирах, вместо по-жизнена музика, аз си пуснах един лайв на Sigur Ros. За отрицателно време станах вир-вода. Дрехите ми залепнаха за тялото, а маратонките ми подгизнаха. Останах сам на стадиона. През цялото време си представях, че съм на маратон и всеки момент измъчено ще пресека финалната линия, посрещнат от бурни аплодисменти. Почуствах се жив и стигнах до извода, до който би стигнал и малко дете: есента си наближава :). А с наближаването на есента, аз се чуствам отговорен да ви запозная с новите модни тенденции за сезона.

1.jpg
2.jpg
3.jpg

Когато времето започне да става по-хладно е много важно да имаме под ръка връхна дреха. Класическото олекотено яке си остава най-подходящия вариант за есента. Когато обаче се добави и функционалността на големите джобове и актуалния тюркоазено зелен цват, якето може да се превърне и в отличаващ се моден атрибут.

4.jpg
5.jpg
IMG_6362.jpg

Якето може да комбинирате със семпли слим фит дънки и тениска, за да постигнете минималистичен вид. Ако начина, по който подгъвате дънките си ви е станал рутинен, аз ви предлагам един нов вариант да правите това. А именно, направете си само един, по - голям подгъв.

7.jpg
8.jpg

Ако все още не ви е направило впечатление, да отбележа, че тюркоазено зеления цвят присъства и в трейнърите.

9.jpg
11.jpg

Ако съм успял да ви разтревожа, че есента наближава, това не е било търсен ефект. Но, колкото по-рано сме подготвени, толкова по-добре.

Пожелавам ви да си изкарате страхотно края на лятото и да имате много поводи за усмивки,

Мони

С какво съм облечен: Яке: H&M; Панталони: H&M; Трейнъри: H&M; Тениска: H.E. by Mango

Снимки: Daniel Ivanov Photography

Фотоапарат: Canon 600D