Морски страсти II

Тъй кято лятото е в разгара си, ще споделя с вас и втората фото сесия, която направихме по време на уикенда, за който вече споменах в своя предишен пост Морски страсти. Когато тръгваме на път, в повечето случаи, освен вълнението от предстоящите емоции се сблъскваме и с досадата от събирането на багаж. Какви дрехи да вземем, също е голяма дилема, но ако помислим предварително какви места ще посещаваме и за колко дни е пътуването ни, може много лесно да сложим правилните дрехи в куфара и да успеем да го затворим след това. Тъй като моето пътуване беше само уикенда, аз си взех едни къси чино панталони, две тениски и два чифта обувки.

2.jpg
1.jpg
3.jpg
4.jpg
5.jpg

Едни от най-подходящите обувки за ваканция на морето са мокасините. Точно този модел, с който съм обут, се нарича "boat shoes". Той е създаден, за да се използва, докато се возите на яхта. Разбира се, в днешно време, този модел обувки се използват и в ежедневието, като може да ги комбинирате с чино панталони или дънки. Имайте напредвид, че този модел не се носи с чорапи.

6.jpg

Надявам се, че четете този пост някъде от морето и единственото нещо, за което се тревожите е да не ви се стопли коктейла,

Мони

С какво съм облечен: Панталони: H.E. by Mango, Тениска: H.E. by Mango, Обувки: Pull & Bear, Шапка: Pull & Bear

Снимки: Polina Ilieva Photography

Фотоапарат: Nikon D750

Локация: Surf House 2