Back to school

Всички автори, с които се сблъсках напоследък: Вонегът, Мураками, Уелбек и Паж, всички те казват, че най-важното нещо, от което хората имаме нужда е да бъдем обичани. Дори и Бегбеде си го признава. Аз пък се замислих, ако всички се чувстваха обичани, какво би станало с повечето постове в социалните мрежи като Facebook :) Сигурно хората заливащи ни с постове, търсещи одобрение с лайкове и показващи илюзорно щастие, ще изчезнат. За да бъдем обичани обаче, трябва първо да се научим да обичаме себе си. А това за мен е свързано под някаква форма и с грижата за външния ни вид. Със сигурност Дейвид Бекъм изповядва тази максима. За неговите качества като футболист не мога да говоря, тъй като не съм футболен фен, но за личния му стил мога да говоря дълго. Това обаче ще оставя да направят дрехите от новата колекция на H&M, с които съм облечен, а именно Modern Essentials selected by David Beckham.

 1.jpg
2.jpg
3.jpg
4.jpg
5.jpg
6.jpg

Много пъти съм говорил за тъмно синия цвят при костюмите и го намирам за най-необходимия в мъжкия гардероб. За да не бъда прекалено строг в облеклото си, аз замених ризата със суетшърт, а официалните обувки с по-спортен модел. Така, добавяйки и актуалната за момента раница, придобивам съвсем колежански вид :)

7.jpg
9.jpg
8.jpg
10.jpg

Надявам се, да съм ви бил полезен и този път. Пожелавам ви да бъдете обичани и то от хората, които са най-важни за вас, както и да използвате всеки повод да показвате вашата обич към хората, които го заслужават,

Мони

P.S. Снощи гледах един супер готин шведски филм в  G8: "Без сълзи", който се разказва за момче, което мечтае за успех на музикалната сцена. Освен че филма ме развълнува много, вече съм фен и на шведския инди рок :)

С какво съм облечен: Костюм: H&M x David Beckham ; Суетшърт: H&M x David Beckham ; Обувки: H&M, Раница: H&M

Снимки: Daniel Ivanov Photography

Фотоапарат: Canon 600D