Свободно през есента

Имате ли сбъднати детски мечти? А преследвате ли ги? Аз си спомням много добре една от моите, от времето, когато бях ученик в Търговската гимназия. Повлиян от MTV културата, аз обожавах да експериментирам с външния си вид. Исках постоянно да си купувам нови неща и всеки ден да изглеждам по различен начин. Всяка вечер, преди да заспя, аз си представях как влизам в магазин за дрехи и безнаказано си вземам безброй неща, които харесвам. И така, визуализирайки как изглеждам с новите си въображаеми дрехи, се унасях в дълбок сън. Сега, много години по-късно, аз сбъднах моята огромна детска мечта. И всичко това се случи, след като посетих шоу рума на H&M. Най-важното е, че имах удоволствието да бъда поканен от страхотния и професионален екип на този популярен моден бранд. Освен че се чувствах в свои води и имах възможността подробно да разкажа за моята страст, аз се зарових в новата колекция и забравих за всичко останало. Това, че имах достъп до най-новите модели за сезона, ме направи най-щастливия човек на земята. Свободните модели и фокуса върху обличането на пластове ме спечелиха много бързо.

1.jpg
2.jpg
3.jpg
4.jpg

Плетивата тази есен са тотален хит. Тези с нишка от мохер придават една много приятна плътност на пуловерите. Освен че топлят, те са и много удобни за носене, заради свободната си кройка. Свободният силует присъства и при панталоните. Прав, но същевременно широк, това е нов вид панталон за мен, в който се чувствах много добре, забравяйки за преобладаващите слим фит панталони в гардероба ми.

5.jpg
6.jpg
7.jpg
8.jpg

Надявам се, че вече сте си направили равносметка, имате ли сбъднати детски мечти или не. Ако някой упорито ви убеждава, че е по-добре да се занимавате с нещо, с което се занимават нормалните хора, а не с тези неща, които са ви страст, значи вървите в правилната посока :). И за нищо на света не спирайте,

Мони

С какво съм облечен: Панталон: H&M ; Пуловер: H&M; Риза: H&M; Трейнъри: Adidas Stan Smith

Снимки: Daniel Ivanov Photography

Фотоапарат: Canon 600D