Камилска зима II

Може би малко пообърках името на този пост. Не знам дали въобще може да се говори за зима в момента, в който пиша тези редове. А пък и от плейлистата ми в Spotify точно почна едно парче на The Vaccines - Wetsuit, което разбирайте по всякакъв начин ми навява спомени за летни фестивали, палатки, готина музика, поредни дни в употреба на фаст фууд и бира и много хора събрали се на едно място да откачат при появата на любимите си банди. Ама сега пък какво съм се заприсетил за такива приятни неща, а не започна да се оплаквам от липсата на сняг. Така да се каже, тази липса на сняг направо ни съсипа ежедневието. Принудени сме да караме на изкуствен, без дори да знаем ще завали ли или не. Ама от друга страна пък си има всякакви хора. Например такива, които чакат перфектните условия та да се качат в планината. Еми нека си чакат. Аз пък освен че си карам редовно, използвах слънчевото време да излезна без чорапи :)

1.jpg
3.jpg
5.jpg
6.jpg

Вълненото палто в цвят камел е неотлъчно с мен. Отново в една кежуъл комбинация с износени дънки и трейнъри.

2.jpg
4.jpg
7.jpg

В един предишен пост (След дъжда), бях споделил за моята пристрастеност към трейнърите. За съжаление, шест месеца по-късно не виждам никакво подобрение на това ми състояние. Усещам, че става въпрос за рецидивиращ проблем. Този път изкушението беше Adidas Superstar.

8.jpg

Предлагам ви да не чакате перфектния момент, за да направите стъпка към преследването на вашите мечти или за да кажете на някого, че го обичате или просто за да направите нещо, за което имате адското желание. Защото, този момент може да не дойде никога повече,

Мони

P.S. Толкова дълго изречение се получи последното, с толкова много запетайки, че сигурно съм объркал нещо :)

С какво съм облечен: Палто: H&M, Пуловер: ZARA; Дънки: ZARA; Трейнъри: Adidas SUPERSTAR

Снимки: Daniel Ivanov Photography

Фотоапарат: Canon 600D