Новогодишна резолюция

От опит вече знам, че желанието ми да сготвя нещо е правопропорционално на жаждата ми за живот. И точно този опит ме накара, предпразничното посещение на книжарницата да завърши с покупката на няколко книги, едната от които бе "Министерство на храната" на Джейми Оливър. Освен че приготвих вече няколко от рецептите за себе си и за приятели, като например: "Талятели с броколи и песто" и "Крем супа с праз и картофи", аз се заразих от инициативата на Джейми "Предай нататък". Или с други думи казано, да научим още поне двама души на рецептите, които вече сме усвоили. Еми, още един повод да събера приятели отново у нас. В тази инициатива обаче, припознах и моята идея, поради която стартирах блога си, а тя е повече хора да започнат да обръщат внимание на себе си, външния си вид и начина си на живот. Сега и аз, ако мога да заимствам идеята от Джейми, бих ви помолил да споделите на няколко ваши приятели какво могат да променят у себе си и начина си на живот, за да изглеждат по-добре и това да ги направи по-уверени. Аз пък обещавам да правя това редовно, публично и за всички вас. 

1.jpg
2.jpg
3.jpg
4.jpg

Рокерското яке, както вече съм споменавал е някак си едно от любимите ми в гардероба. Първото, което имах, си купих още като ученик в гимназията от една фирма за кожени изделия по онова време "Огост Иванов". Наскоро разбрах, че майка ми го е подарила на момче, неин колега, което обича да кара мотори. Поне е отишло по предназначение. Малко ме натъжи този факт, имайки напредвид сантименталната му стойност и изпитанията на редовни пого стъпквания, на които беше подложено в рок бара, в който ходих като тийнейджър.

5.jpg
6.jpg

Този път дрехите, с които съм комбинирал рокерското яке се доближават повече до любимия ми Rock N Rolla стил. Комбинацията е със слим фит черни дънки, на които съм навил крачолите и оувърсайз вълнен пуловер. 

7.jpg
8.jpg
10.jpg
11.jpg

Надявам се, да си откраднете нещичко от този мой аутфит. Така, моят вариант на мисия "Предай нататък" ще започне да придобива по-завършен вид.

С пожелание за една по-успешна и изпълнена с изключително много положителни емоции нова година,

Мони

С какво съм облечен: Яке: H&M, Пуловер: H&M; Панталон: H&M; Трейнъри: Nike

Снимки: Daniel Ivanov Photography

Фотоапарат: Canon 600D