Бяло поло

Казано в преносен смисъл, с Фредерик Бегбеде се сблъсках още когато излезнаха първите му книги на български език. А казано в буквален смисъл, се сблъскахме няколко години по-късно на входа на тоалетните по време на "M Tel Media Masters". Спомням си, че му казах нещо, за да се направя на интересен. Но той, човека, си подсвиркваше и заподскача по стълбите надолу. Изглеждаше доста освежен :).  Дали се напъва да изглежда лошо момче или просто си е такъв, едва ли има някакво значение. Факт е, че ми е интересен. Сега пък за откриването на "Синелибри" отново ни удостои с присъствието си. Този път обаче, реших да не се сблъскваме отново и открих фестивала вместо с "Идеалът" заснет по негова книга, с филма "Да убиеш присмехулник". Черно-бял филм заснет през 1962-а година. Филм, който взема 3 награди "Оскар" през 1963-а. Нямах предварителни очаквания и ми хареса страшно много. Колкото повече творби чета написани отдавна или филми също заснети преди много време, стигам до единственото заключение, че нищо в този свят не се е променило. Да, може да ползваме телефони и интернет, но човешката алчност, нетолерантност, злоба и желание за власт са си съвсем същите. Да не кажа дори и в по-големи размери. Ама то и голяма част от дрехите не са се променили много. Грегъри Пек си изглеждаше много добре в неговите костюми. И аз също се надявам, че изглеждам добре в бялото си поло от последната фотосесия.

1.jpg
2.jpg
3.jpg
4.jpg
5.jpg

Ще се повторя, но пуловерите с поло яка са нещото, което този сезон е не просто позволено, а задължително да се носи от всеки мъж. За мен това е идеалния вариант, в който изглеждам елегантно, но не прекалено официално.  

6.jpg
7.jpg
8.jpg
9.jpg

Всички дрехи от този аутфит са в неутрални цветове. Много е лесно да се комбинират. Но, пуловера го избрах в бял цвят, за да контрастира на фона на кафяво, бежово и камел. 

10.jpg

Надявам се да съм ви бил полезен. Грижете се за себе си и се опитайте да направите нещо, което винаги много ви се е искало, но поради някаква причина сте го отлагали. В следващия пост ще ви питам, да знаете.

С какво съм облечен: Палто: H&M Пуловер: ZARA; Панталони: ZARAОбувки: Massimo Dutti; Чорапи: ZARA

Снимки: Daniel Ivanov Photography

Фотоапарат: Canon 600D