Октомврийска зима

"Kindle"-ът ми съвсем хвана прах. Със сигурност това е една от най-смислените покупки в живота ми, но да се скрия в книжарницата и да изгубя времето си в търсене на подходящата книга намирам за абсолютен момент на щастие.  Тъй като интересите ми са твърде разнообразни и един с друг не си приличат съм натрупал завидно количество литература на различна тематика. Казват, че ученика намира учителя си тогава, когато е готов за него. По същия начин е и с книгите. Много често намирам подходящата тогава, когато имам нужда точно от нея. След това обаче, някой друг много често има нужда. И това е момента, в който ги подарявам. Напоследък подарих доста. Това ме кара да се чувствам много добре. А за да се почувстваме добре стоплени напоследък трябва да сме облечени топло. Затова и в новата фотосесия дрехите са си зимни отвсякъде.

1.jpg
2.jpg
3.jpg
4.jpg
6.jpg

Може би ви е направило впечатление, че някои от дрехите в този аутфит вече съм ви ги показвал. И това е точно така. Идеята на блога не е да споделям уменията си да ходя често на шопинг, а колко различни комбинации може да направите с ограничено количество дрехи. 

14689874_10207055137044840_232002242_o.jpg
7.jpg
8.jpg

Все пак има какво ново да споделя с вас. И това са тъмно сините ми обувки. 

10.jpg
12.jpg

Надявам се да съм ви бил полезен. И ако трябва да обобщя, ви предлагам да се разделите с някоя от вашите книги в полза на някого, който има нужда от нея. Или другояче казано: Опразни рафта, спаси човек :)

С какво съм облечен: Палто: MONNI Пуловер: H&M; Панталони: H&MОбувки: Ambitious

Снимки: Daniel Ivanov Photography

Фотоапарат: Canon 600D