Отново с бяло

Много ми се иска да съм човек здраво стъпил на земята, а ми се наложи да продавам продукт за виртуална реалност. Това обаче, ми даде огромната възможност да се срещна с изключително интересни нови хора в продължение на цяла година. Аз дадох всичко от себе си, за да подкрепя проекти, които ми се сториха интересни. И последния, с който мога да се похваля е кино фестивала "So Independent". За фестивала съм ви говорил и преди, но тази година за пръв път ще има виртуален кино хъб. И още по-якото е, че виртуалното кино ще е безплатно. За селекцията от филми мисля, че е излишно да коментирам колко е добра. Фестивала започва от утре, а аутфита, който ще ви покажа ми се струва съвсем подходящ за партито по повод откриването му.

1.jpg
2.jpg
3.jpg
4.jpg
5.jpg
6.jpg

Пуловерът с поло яка ми се струва доста артистичен вариант. Може да се каже, че хем е елегантно, хем е и някак си по-небрежно. 

8.jpg
7.jpg
9.jpg
11.jpg

Комбинацията от тъмносиньо с кафяво знаете, че ми е любима. Но, този път добавих и любимото си бяло под формата на чино панталон.

12.jpg

Не бих искал да съм човека, който да ви дава съвети за какво да си харчите парите. Но, за един хубав филм, със сигурност би било добър вариант.

С какво съм облечен: Сако: Capasca Пуловер: H&M; Панталон: MangoОбувки: Massimo Dutti

Снимки: Daniel Ivanov Photography

Фотоапарат: Canon 600D