Зимни плетива

Признавам си, че пиша този пост от едно далечно място, седнал между две палми. Пуснал съм си един албум на Jack Johnson, а температурата на въздуха е 30 градуса. Храната е морска, а дните ми минават предимно на плажа, карайки кайтсърф. Днес беше деня, в който направих най-хубавото си каране до момента. Всеки следващ ден прогресирам все по-повече, което води до това да крещя сам във водата от удоволствие, когато направя нещо ново, което съм си мислил, че е непостижимо, както и да си лягам с усещането, че сбъдвам още една от мечтите си. Опитвам се да намеря някакъв недостатък на престоя си тук, за да не звуча прекалено оптимистично, но наистина няма такъв. Връщайки се днес от плажа със скутера, който съм наел за целия си престой и наслаждавайки се на прекрасната гледка, се замислих какво би ми струвало да се задържам по-дълго на такива места, правейки нещата, които обичам. И първата мисъл, която изплува в съзнанието ми беше, че със сигурност трябва да излизам по-често от зоната си на комфорт и да експериментирам с неща, които са ми истинска страст. В една от последните книги, които прочетох, а именно "Живот без ограничения" на Ник Вуйчич, той казва следното нещо, което съм си снимал с телефона и препрочитам всеки път, когато си задавам въпроса защо се занимавам с блога и всички останали проекти свързани с него: "Когато откриеш нещо, което те влече толкова силно, че си готов да го правиш безвъзмездно по цял ден, всеки ден, значи си на прав път. Когато откриеш някой, който е готов да плати за него, значи имаш професия". Ако някой ден успея да го постигна, вие ще сте първите, на които ще споделя рецептата за моя успех :). Дотогава обаче може и да има много време, а аз си обещавам да не спирам да ви инспирирам с идеи по отношение на външния ви вид. Затова намирам за подходящо да споделя с вас последната фотосесия, която направихме в зимна София преди да излезна във ваканция. 

1.jpg
2.jpg
3.jpg

Зададох си следния въпрос: Аз зарибявам ли се по оувърсайз тренда? И отговора е: Да. Зададох си и друг, по-банален въпрос: Аз пристрастен ли съм към трейнърите? И отговора е: Категорично да!!! Оувърсайз плетената жилетка е покупка, която забавих с няколко месеца, но намаленията ми помогнаха да взема много бързо решение. Комбинацията и със Converse трейнъри и износени дънки се доближава до гръндж визията на Кърт Кобейн. Не е умишлено търсено, просто съм дете на гръндж поколението. 

4.jpg
5.jpg
6.jpg
7.jpg
8.jpg

Да, не мога да се оплача от недостиг на трейнъри. Но, Converse Jack Purcell нямах. Не, не се шегувам, наистина нямах. Ха ха. Еми, вече имам и то доста екзотичен вариант, а не белите, които издирвах от доста време насам.

9.jpg

Надявам се да съм ви бил полезен с този зимен пост, написан от топло място. И да знаете, обичам много зимата в планината, но Февруари на море, никак не е зле,

Мони

С какво съм облечен: Жилетка: ZARA, Дънки: ZARA; Тениска: H.E. by Mango, Трейнъри: Converse Jack Purcell

Снимки: Daniel Ivanov Photography

Фотоапарат: Canon 600D