Овърсайз мания

Напоследък срещам прекрасни хора по пътя си. Не знам дали е просто късмет или по някакъв начин аз също предизвиквам това. Каквато и да е причината обаче, това ме прави безкрайно щастлив. Нови приятелства, нови истории, нови места и нови предизвикателства. Всичко това е много зареждащо и излизането ми от зоната на комфорт става съвсем спонтанно. Без да полагам неимоверни усилия за това. Експериментите също продължават да са част от пътя, който съм си избрал. Методът проба-грешка работи безотказно. Появяването ми във фотостудиото на to2hov например завърши под формата на студиен експеримент. Това е и причината за първата ми фотосесия направена в студио. Няма да изпадам в детайли за преживяването ми по време на самите снимки. Само ще отбележа, че фотостудиото, освен че е просторно и прекрасно за снимки е много подходящо и за партита и аз с нетърпение очаквам веселбата там по случай първия му рожден ден :)

1.jpg
2.jpg
3.jpg
4.jpg
5.jpg
6.jpg

Преди да тръгна за снимките си проведох половин часов брейнсторминг с чаша виетнамско кафе относно аутфита, който исках да снимам. Под влиянието на току-що отминалата ваканция, носталгията към безгрижните дни и неадаптирал се все още към часовата разлика, някак си не бях много творчески настроен и ми се искаше лежерното ми настроение да не приключва скоро. Затова облякох и дрехи, които носих по време на ваканцията, с малката разлика, че добавих и бомбър заради времето навън.

7.jpg
8.jpg
9.jpg

Под бомбъра не е трудно да се забележи, че съм с овърсайз тениска. Реших да не прекалявам с овърсайз елементите в този аутфит и затова останалите са със стандартни пропорции.

10.jpg
11.jpg
13.jpg

Хубаво е човек да експериментира. Имам приятното усещане, че непознатото ми носи голяма радост. Мисля да не спирам да пробвам нови неща в живота си. Промяна в аутфита пък е най-малкото, което може да направи човек в тази посока и повярвайте ми е съвсем безопасно.

С какво съм облечен: Яке: Pull & Bear, Дънки: ZARA; Тениска: H&M, Трейнъри: Adidas SUPERSTAR

Снимки: Никола @ to2hov