Милитъри акцент

Откакто пътешествието ми до Виетнам завърши, ми е много трудно да намеря смисъл в определена част от нещата, които правя ежедневно. А чашата съвсем преля след като бях на една презентация: “Живот на сърф – вълните на Атлантика и Пасифика”, в която Краси ни разказа за пътуването си до едни от най-красивите места по света в търсене на вълни, нови приятели и нови предизвикателства. Той сподели, че всичко от което имаме нужда се побира в една раница. Смея да твърдя, че е абсолютно прав. Моята раница, която събра багажа ми за азиатското приключение беше 35 литрова и тежеше 9 кг. Но, колкото и да ни се струват понякога безсмислени нещата, които правим винаги идва следващото пътуване. Тогава някак си всичко придобива онзи хубав приключенски смисъл. А знам ли кое е следващото? Разбира се, че знам :) Знам също така, че този уикенд е и рождения ден на фотографско студио to2hov. А партито ще е точно там където направихме и снимките за тази фотосесия.

1.jpg
2.jpg
3.jpg
4.jpg

За този мой аутфит реших да заложа на милитъри риза. Всичко останало просто я допълва. Тази риза съм я търсил в продължение на много време и най-накрая попаднах на нея случайно точно преди да платя на касата в ZARA. Ризата висеше на една закачалка с други намалени дрехи.

5.jpg
6.jpg
7.jpg
8.jpg

Ах тези "Челси боти". Толкова са куул, а в комбинация със скъсани слим фит дънки и милитъри риза, мисля че мога спокойно да се пусна на концерт на някоя от любимите си рок банди. В този ред на мисли, изказвам възхитата си от лайфа на "Нова Генерация" и "Ревю" преди няколко седмици. Звучаха толкова актуално със старите си парчета, че все едно едно са писани преди няколко дни.

8.jpg

Еми, това беше всичко от мен. Намираме се в най-женския месец от годината. Мъже, бъдете джентълмени с жените, които обичате и не забравяйте да им го напомняте колкото се може по-често. И да се знае, да подарите цветя също е мъжествено.

С какво съм облечен: Риза:ZARA , Дънки: ZARA; Тениска: H&M, Боти: H&M

Снимки: Никола @ to2hov