Азиатски страсти II

Онзи ден отидох да тичам в парка сам. Правя го често. По пътя си срещнах много други хора, които също бяха сами. Преди доста години това би ми се сторило странно и дори би ме натъжило. По същото това време не си позволявах да отида сам на кино, спорт, а за пътуване някъде и дума да не става. Чудех се как ли ще се възприеме това от околните и дали няма да ми е скучно. В момента пък не мога да разбера обратното. Защо хората се притесняват да останат сами? Дали съм се променил заради отърсването си от зависимостта свързана с хора и ситуации или пък заради това, че съм добил по-голяма увереност в себе си, все още се изяснява от специалистите :). Мъдрият Бегбеде пък казва: “САМОТАТА се е превърнала в срамна болест. Защо всички бягат от нея? Защото самотата те кара да мислиш”. Фотосесиите за блога обаче, съвсем не са самотно занимание. За това трябват поне двама. А аз за щастие винаги има на кого да разчитам, за което съм благодарен от цялото си сърце. И този път фотосесията е сериозно повлияна от моята любима Азия.

1.jpg
2.jpg
3.jpg
4.jpg
5.jpg
6.jpg

Когато говоря за един от любимите си цветове, няма как да пропусна милитъри зеленото. Дори, той ми се нарежда в ТОП 3. Дори, не ми се струва прекалено повечето от дрехите ми в този аутфит да бъдат в този цвят. И дори, бих казал, че милитъри зеленото няма как да бъде по-мъжествен цвят.

7.jpg
8.jpg
9.jpg
10.jpg
11.jpg

Трябва да ви кажа нещо много важно. И то е, че това лято ризите с къс ръкав и принт трябва задължително да присъстват както в гардероба ви, така и на гърба ви. Тук наистина не трябва да правите изключение. Дали ще са принтирани с палми по хавайски или с японски рисунки, това си е изцяло ваш избор. Но, задължително си вземете. Вариантите, по които да обличате тази риза са много. Подходящо е да я носите разкопчана над тениска или пък закопчана без да слагате тениска под нея.

12.jpg
13.jpg

Какви хубави "платненки", би възкликнала баба ми. Хубави са бабо и са слип он-ки, което е просто жестоко. А милитъри цветът съвсем вдига левъла. 

С този аутфит, отново вдъхновен от Азия, правя един вид молебен за следващото азиатско приключение. До тогава обаче, предстои откриването на летния сезон, което практически става веднага след закриването на зимния. Най-хубаво в живота е, че края на единия сезон, води до началото на другия. А дъски за екстремни спортове не ми липсват. Тях само ги подменям :).

Надявам се да съм ви бил полезен, а ако ли пък не, да споделите вашите оплаквания в прозореца за коментари по-долу,

Мони

С какво съм облечен: Яке: H&MПанталон: H&M; Тениска: Mango, Риза: H&MКолан: H&M, Гуменки: H&M

Снимки: Daniel Ivanov Photography

Фотоапарат: Canon 600D