Летен костюм

Този месец бях изправен пред сериозна житейска дилема. Няколко седмици подред не спрях да следя прогнозата за вятъра и да се чудя на кое местенце да прекарам наближаващата ваканция.  Защо се чудих не мога да ви кажа, тъй като много добре знаех кое е мястото легнало на сърцето ми. Но, вече се свърши. Билетът е купен. В края на седмицата отлитам и ако всичко е наред, следващия пост ще бъде от място на което досега не съм бил. От място с палми, море с кристално синя вода и достатъчно силен вятър, който го превръща в лаборатория за кайтсърф.  Но дотогава има цяла работна седмица. Седмица със срещи, които изискват бизнес дрескод. Аз обаче не съм притеснен какво да облека, заради новия си летен костюм. 

1.jpg
2.jpg
3.jpg
4.jpg
5.jpg
6.jpg

Ако трябва да си купите един-единствен костюм това лято, то няма никакво съмнение, че това трябва да е памучен костюм в бежов цвят. Хубавото на памучния костюм е, че той е подходящ и за много по-кежуъл комбинации. Аз определено ще го нося както с риза и мокасини, така и с тениска и трейнъри. Комбинацията на която се спрях този път е с поло тениска и мокасини.

7.jpg
8.jpg
9.jpg

Поло тениска вместо риза. Елегантно и удобно, когато дните станат изключително горещи. Обличайки сакото пък, вие ще избегнете неловката ситуация да не сте облечени подходящо на делова среща.

10.jpg
11.jpg

Пожелайте ми попътен вятър и винаги се опитвайте изборите, които правите да са тези, които са ви на сърцето,

Мони

С какво съм облечен: Костюм: H&M ; Тениска: Zara; Обувки: Massimo Dutti

Снимки: Daniel Ivanov Photography

Фотоапарат: Canon 600D