Овърсайз пристрастеност

Напоследък съм си променил съботния маршрут. Прави ми впечатление, че вместо да се пусна по любимия Шишман, вече се възнаграждавам (все си намирам някаква причина) с бургер, пържени картофки и крафт бира от Street Chefs, след което потеглям лежерно към Chucky's на ул. Христо Белчев за дневната ми кофеинова доза. Последният уикенд, влизайки в Chucky's се оказа, че има само двама души: бариста Никола и едно момче, което учи скулптура в Националната художествена академия. Не познавах нито един от двамата. Обикновено си поръчвам филтрирано кафе "хемекс". Този път обаче, реших да експериментирам с нещо ново. Никола ми предложи "колд брю". Прекрасна студена напитка от кафе. Заговорихме се и не усетих как минаха повече от четири часа откакто съм акостирал в кафенето. През това време случайно минаха мой бивш колега, с който си казахме доста неща, тъй като не се бяхме виждали отдавна, Антон, който се оказа дивелъпър работещ на свободна практика и с който обменихме преживявания свързани с кайтсърф, както и други квартални редовни посетители. Докато някои хора са утолявали жаждата с бира, ние си дегустирахме кафе и се разбрахме следващия път да занеса моята колекция от зелен и черен чай, които си донесох от Шри Ланка, както и кафе Копи Лувак от Виетнам. А и да не забравя черния чай от Египет. Съботата си вървеше чудесно и за да не я развалям, реших, че най-смисленото нещо, което мога да направя е да се пусна до G8, тъй като и без това бях запланувал да гледам "Никой не иска нощта" с Жулиет Бинош. Тежък за гледане, но пък страхотен филм. Тежко беше и на следващия ден, когато правихме снимките, защото навън беше адската жега. За сметка на това пък, аз си бях приготвил любимите овърсайз дрипи.

1.jpg
2.jpg
3.jpg
4.jpg
5.jpg

Излишно е да повтарям, че овърсайз тренда сериозно ме е завладял. Нямам търпение да дойде края на седмицата, за да облека широките и дълги тениски, както и ненормално дългия си анорак.

7.jpg
6.jpg

Безспорно, рок енд рол тренда няма намерение да си тръгва скоро. Но, ако знаете все пак нещичко за групата, която е изписана на тениската ви, това няма как да е по-куул. Ако ли пък не, бързо да проверите в Wikipedia. Това е още един повод да научите нещичко за музиката, която намирам за божествена.

8.jpg
9.jpg
10.jpg
11.jpg

Да отидеш в кафенето, което харесваш без да имаш предварителна уговорка и да срещнеш там приятели. Да ти се зарадват, че те виждат. Да си споделите лични преживявания и да поговорите нещичко за хубав филм, книга или пътуване. Това са малките неща в живота. И от тях имам нужда. Хубаво е когато ми се случват. Надявам се, че ви се случват и на вас. И дори ги забелязвате,

Мони 

С какво съм облечен: Анорак: H&M; Дънки: Zara ; Тениска: H&M; Трейнъри: Adidas SUPERSTAR

Снимки: Daniel Ivanov Photography

Фотоапарат: Canon 600D