Къси чино панталони

Започвам с нещата, които ми въздействаха силно емоционално през изминалата седмица:

  • Филмът "Падане". Прочитайки предварително какъв е сюжетът, прецених, че може би ще се наложи да се плаче, така че най-добрия вариант беше да отида да го гледам сам. Е, този филм надмина всичките ми очаквания. Историята, която се разказва е за мъж покосен от смъртоносна болест, който подготвя среща с бившата си съпруга. За да е всичко съвсем извънземно обаче, първата много интимна сцена беше на фона на музиката на Sigur Ros. Нямаше начин, цялата тази комбинация адски ме стисна за гърлото. Неделя вечер се превърна в един малък празник. След края на филма дълго мислих.
  • Филмът "Моят Крал". Много истински филм. На героинята и отне доста време, за да приключи с нещо, което очевидно не се получаваше. Това нещо беше връзката и с бащата на детето и. Бащата е изигран безупречно от Венсан Касел.
  • Книгата "Познание за жена" на Амос Оз. За пръв път се сблъсквам с този автор. Амос е един от най-известните израелски писатели. Очаквах по-лесно смилаемо четиво, но нещата започнаха тегаво. Жена му умира нелепо в битов инцидент, а дъщеря му страда от припадъци. Очаквам да разбера какво ще си взема от тази книга след като я прочета.
  • "These people" - новият албум на Richard Ashcroft. Обожавам го този човек. Абсолютен гений. Нищо, че новите парчета са далеч от емоцията, която изживявам когато слушам по-стари неща като "Check The Meaning". Ако трябва да избера един-единствен лайв на който да отида тази година, то това би бил на Richard Ashcroft. 
  • Счупеният за пореден път влек на "Хидро Парк Казичене". Някои неща, като че ли нямат оправия.

За сметка на това пък се надявам, че ние се оправяме добре с фотосесиите. Като последните няколко са с все една и съща поло тениска. Но това е така, защото това е много семпла и подходяща за различни комбинации дреха. Този път комбинацията е с къси чино панталони.

1.jpg
2.jpg
3.jpg
4.jpg
4.jpg
6.jpg
8.jpg

Дори и да му е много добре на човек през уикенда, винаги идва Понеделник. Но, пълно щастие няма. Единственото, което можем да направим е да се стремим към максимум положителни емоции дори и когато сме попаднали сериозно в рутината. А до колкото се сещам, никой не може да ни спре да мечтаем и да правим планове за нови страхотни преживявания,

Мони

С какво съм облечен: Яке: Zara; Панталони: Mango ; Тениска: Zara; Плетен колан: H&M; Сандали: H&M

Снимки: Daniel Ivanov Photography

Фотоапарат: Canon 600D