Ленено лято

Традициите не са това, което бяха. Особено пък в света на модата. Да наемеш човек работил в мина за криейтив директор на италиански бранд със 70 годишна история и да очакваш той да увеличи продажбите на костюми струващи по 7 000 долара парчето си е доста изненадващо. Италианският бранд е "Brioni", а криейтив директор вече е Justin O'Shea. Изключително добри дизайнери като Еди Слиман пък напуснаха тази година модните къщи, за които работеха. Темповете във висшата мода започват все повече да наподобяват темповете във фаст фешън индустрията. Има ли нужда от промяна тогава? Очевидно има. Може ли хора, които не са учили за дизайнери да бъдат криейтив директори на модни брандове? Очевидно може. Може ли Metallica да облекат скъпите костюми на "Brioni" ушити по мярка и да станат лица на новата кампания на италианския бранд? Може и още как. Адски се кефя колко рок ен рола става положението. Съвсем случайно пък фотографа снимал Metallica за Brioni - Zackery Michael, обикаля с The Last Shadow Puppets да документира изявите им около издаването на новия им албум. Също така е щракнал The Kills (също с нов албум) за корицата на Foxes. Следите ли ми мисълта? Модата и музиката са неразривно свързани. А от друга страна са и моя голяма страст. Честно казано не знам за какво искам да продължа да пиша в този пост. За музика или за мода? Но, все пак това е блог за персонален стил. Затова облякох лененото си сако за разходка в парка и поснимахме. А за музика винаги съм готов да поговорим допълнително ;)

1.jpg
2.jpg
3.jpg
4.jpg
6.jpg

А сега няколко думи за аутфита. Важно е да наблегна на новото си сако. Висококачествен лен и жестока кройка. Няма как да има по-подходящ материал за лятното ви сако от ленът. Той държи хладно и придава една готина небрежна елегантност заради това, че материята се мачка. 

6.jpg
7.jpg
8.jpg
9.jpg

Заложил съм изцяло на комбиниция от неутрални цветове. Да, актуално е. Проверил съм и може спокойно да ми се доверите. Никога не съм имал намерение да ви подвеждам с моите постове :)

10.jpg

Тук обикновено е мястото на което трябва да направя някое мъдро заключение. В плейлистата ми обаче върви "Where Did You Sleep Last Night" на Nirvana и просто нямам думи.

С какво съм облечен: Сако: Massimo Dutti; Елек: Andrews; Риза: Mango; Панталони: Mango; Обувки: Massimo Dutti

Снимки: Daniel Ivanov Photography

Фотоапарат: Canon 600D