Летен костюм II

Двете вечери на отминалия уикенд прекарах на фестивала "A to jazZ". Когато бях тийнейджър си мислих, че никога няма да започна да слушам джаз музика. Това разбира се се промени още в първите години след като завърших университета и започнах да слушам "Jazz FM" докато шофирам. Не съм се нахвърлил на някакъв експериментален джаз още от самото начало, а по-скоро на някои по-лежерни и достъпни негови форми като есид джаз например. От тогава до днес доста ми се е развил слуха за тази музика и я чувам все по-добре. Днес пък мой приятел ме открехна за името на изпълнителя на едно парче, което вече бях слушал: "Am I Wrong" на Anderson .Paak. От там пък се разтърсих и се оказа, че то е част от последния му албум "Malibu" излезнал тази година. Албума си има джази, соул, грууви, R&B и какво ли още не звучене. Горещо препоръчвам. На какво обръщам внимание обаче от две години насам, докато слушам джаз музика. Отговорът е: на барабаните. По време на джаз феста не отлепях очи от барабанистите. И знаете ли защо? Ами гледайте филма "Камшичен удар", ако все още не сте и ще разберете за какво говоря. Все пак не случайно грабна три Оскара през 2015-а, като единия от тях е за Джей Кей Симънс - "Най-добра поддържаща мъжка роля". Той така или иначе игра страхотно. Аз пък не знам дали съм страхотен в новата фотосесия, но се надявам комбинацията от трейнъри с костюм поне да е такава.

1.jpg
2.jpg
3.jpg
4.jpg

Този път ви предлагам един по-различен прочит на темата "Как да носим летен костюм?". Комбинацията, която съм направил е с тениска и трейнъри, които са в любимото ми бяло. Ако сте се престрашили вече да обуете трейнърите следващия път, когато облечете костюм, трябва да сте наясно, че не всички модели трейнъри са подходящи в тази комбинация. За да нарушите правилата както си трябва, изберете семпли трейнъри. За препоръчване едноцветни.

5.jpg
6.jpg
7.jpg
8.jpg
9.jpg

Напоследък в света се случват неща, които зверски надминават всякакви човешки граници. Нека не променяме предназначението си. Бъдете добри,

Мони

С какво съм облечен: Костюм: H&M; Тениска: Mango; Трейнъри: Adidas Stan Smith

Снимки: Daniel Ivanov Photography

Фотоапарат: Canon 600D