Дълъг бомбър

Бях сериозно зажаднял за театър. Новият сезон открих през уикенда с постановката "Каквато ти ме искаш" на Теди Москов, която се играе в Народен театър "Иван Вазов". Жената на касата предупреди, че ако очаквам комедия съм объркал постановката. Вместо да ме разубеди да взема билети, по-скоро направо ме спечели с този коментар. Не знам какво се случва, обаче от няколко години насам, когато ходя на театър или кино, ако представлението или филма не ми въздействат емоционално дотолкова, че няколко дни след това да си мисля за това, което съм изгледал, въобще не го броя за нещо интересно. Затова е и почти невъзможно да бъда засечен в кино "Арена" например, но виж в "G8" редовно си споделям залата с още един-двама зрители най-много. Та, постановката на Теди Москов се оказа за маските, които си слагаме в търсене на себе си. Много съвременно сътворена, имайки предвид че я изгледахме буквално от сцената, където бяха разположени столовете. А вие спокойно може да изгледате новата фотосесия с нестандартно дългия ми бомбър. Ако не си мислите за нея в следващите няколко дни обаче, обещавам, че ще го преживея някак си.

1.jpg
2.jpg
3.jpg
4.jpg
5.jpg
6.jpg

Бомбър якето вече няколко сезона е едно от най-актуалните неща, които един мъж трябва да притежава. Но, фантазията на дизайнерите работи на пълни обороти и това е причината бомбърите да придобият една нова дължина този сезон. Такава, която е под коленете. Кройката му позволява да се комбинира както с кежуъл дрехи, така и да се облече върху костюм. Развихрете въображението си и си понесете последствията. 

7.jpg
8.jpg

Стигнах до извода, че пуловера с поло яка е новата риза. Вече трупам завидно количество в гардероба си и може да се каже, че съм съвсем подготвен за предстоящата зима. Грубият вълнен панталон с официална кройка и маншет пък е новия чино панталон.

9.jpg

Септември съвсем се опитва да приключи, но аз нямам намерение да приключвам с водните спортове все още. Или с други думи казано, май се очертава ново пътешествие. Дано да съм ви бил полезен с този пост, а вие се опитвайте да правите все повече от това, което обичате.  

С какво съм облечен: ЯкеH&M Пуловер: H&MПанталони: H&MОбувки: H&M

Снимки: Daniel Ivanov Photography

Фотоапарат: Canon 600D