Плетена жилетка

Последният път, когато гледах на живо Nick Cave and The Bad Seeds беше през 2013-а в Белгия, по време на фестивала Rockwerchter. Това беше и годината, в която излезна албума "Push The Sky Away". Nick Cave не е способен да създава жизнерадостна музика. Той успя да направи мрачно дори и парче на Kylie Minogue - "Where The Wild Roses Grow". Или както самия той казва, това парче го направи известен за повечето хора, а те за пръв и последен път в живота си си купуваха негов албум. Колкото и да съм бил наясно с творчеството на Nick Cave обаче, един филм преобърна всичките ми представи за него. Филмът беше "20 000 дни на земята". Биографичен филм. Без да си измислям, след него не съм спрял да слушам неговата музика. А от този месец има и нова причина и тя е новият албум на Nick Cave and The Bad Seeds - "Skeleton Tree". Един албум, в който за съжаление отпечатък има и смъртта на 15-годишният син на Nick Cave. Докато си слушам албума, разглеждам снимките от последната фотосесия, която направихме с дрехи от колекцията на H&M Studio и някак си се чувствам изключително доволен и благодарен. Заради това, че все още имам желание да поддържам блога. Заради това, че съм заобиколен от хора, без които този проект нямаше как да изглежда по този начин и заради това, че нови интересни проекти тепърва предстоят.

1.jpg
2.jpg
3.jpg
4.jpg
5.jpg

И в друг пост съм ви говорил за овърсайз плетена жилетка (Зимни плетива). Този път обаче, тя е с колан и в култовия милитъри зелен цвят. Този аутфит, ако ви прави впечатление е образец за обличане на пластове. Постарах се визията да има гръндж влияние. Дори и косата ми не исках да е прилежно сресана. 

6.jpg
7.jpg
8.jpg

Колко отдавна не бях носил панталони от рипсено кадифе. И то с какви се издокарах. С такива с изключително свободна кройка. Вече казах. Стига с този слим фит.

9.jpg
10.jpg
11.jpg

Ами, това беше всичко от мен приятели. И това си е съвсем моя реплика. За всичко останало, било то добро или лошо, съм оставил един прозорец за коментари по-долу.

С какво съм облечен: Жилетка: H&M Пуловер: H&MПанталони: H&MОбувки: H&M

Снимки: Daniel Ivanov Photography

Фотоапарат: Canon 600D