Зимна парка

В края на миналата година реших да си взема творческа почивка и да изоставя блога за известно време. Това беше период, в който вложих енергията си в други начинания, породени от непрестанната ми нужда да се изправям пред нови предизвикателства. През това време обаче, много хора ме попитаха какво става с блога. Също така получих доста предложения за сътрудничество, както и бях поканен да участвам в сутрешния блок на популярна телевизия. Дали е било случайност всичко това не знам, но някак си получих обратна връзка за този мой проект, без да съм го търсил. И ми стана страшно хубаво. И си казах, че най-доброто може би тепърва предстои. Дани, с когото снимаме, също беше така любезен, за да ме изкара в най-големия студ и да направим първата фотосесия за тази година при температура -20 градуса. 

1.jpg
2.jpg
3.jpg
4.jpg

Тази зима започна прекрасно. Толкова много сняг, че направо се разтапям от щастие. Може би, в момента, в който четете това вече ще съм на приказно място. На 1800 км от тук и на 2500 м надморска височина, с много сняг и фрирайд преживявания. Или с други думи казано, затварям компютъра и тръгвам на следващото си пътешествие. За целта обаче, си трябват топли дрехи. Парката винаги е добър вариант.

5.jpg
6.jpg
7.jpg
8.jpg
9.jpg

Не можах да приключа годината без нови трейнъри. Понеже винаги има някой модел, за който си мечтая, периодично ъпдейтвам колекцията си. Не мисля, че човек трябва да има съмнение, че моделът за този сезон е Vans Sk8-Hi. 

11.jpg
12.jpg

Аз започнах годината с огромен оптимизъм и вяра, че тя ще е изпълнена с още повече приключения, срещи с истински хора и нови предизвикателства. Остава само да се въоръжа и с търпение. А на вас ви пожелавам много здраве и никакво колебание, когато става въпрос за сбъдване на мечти.

P.S. Ако мисълта какъв да бъде саундтрака за следващото екстремно преживяване ви тревожи, то аз съм готов да помогна.  И отговорът се състои от четири букви: "Fink".

С какво съм облечен: Яке: Pepe Jeans; Дънки: Zara ; ТрейнъриVans Sk8-Hi

Снимки: Daniel Ivanov Photography

Фотоапарат: Canon EOS-5D MARK II