Нов бомбър

Случва се от време на време да си задавам мъчителния въпрос: Успял ли съм (в нещо)? С този въпрос обикновено целя да се сдухам лекичко, за да мога да продължа да давам най-доброто от себе си в голяма част от нещата, които върша. Да, на моменти си мисля, че това е един доста мазохистичен подход да се прищпоря. Истината обаче е, че не съм намерил по-здравословен начин да го правя. В тази връзка, влизайки в книжарницата преди няколко дни си тръгнах с няколко книги, едната от които е: "Изключителните. История на успеха" на Малкълм Гладуел. В нея автора дава доста примери за успели хора, служейки си и със статистически данни, като доказателства. Може да се каже, че до известна степен получих някакво облекчение след заключението на Гладуел, че в крайна сметка изключителните хора не са никак изключителни, а успехът им е основан на мрежа от предимства и наследства, някои заслужени, други не, някои спечелени, а други плод на чист късмет - но всички жизненоважни за превръщането им в това, което са. И така, спирам със сериозната част и предоставям на вашето внимание намръщената ми физиономия, която стана такава заради силното слънце :).

1.jpg
2.jpg
3.jpg
4.jpg

Вече спокойно мога да ви задам въпроса: С колко бомбър якета съм се снимал досега?

а) 1 ; б) 2 ; в) много повече

Иииииииии така, верният отговор е "В".

Подходящ въпрос би бил и: Открийте десетте разлики между тях? 

Но, за да не става играта с повишена трудност бих ви дал жокер, че това е първото бомбър яке с такъв тип вълнена яка, която между другото може да се сваля.

5.jpg
6.jpg
7.jpg
8.jpg

За ботите тип "Челси" да съм споменавал нещо досега? Да, споменавал съм. Но, единственото нещо, което трябва да запомните е, че са супер яки. 

9.jpg
10.jpg

Тъй като има някакво "рок енд рола" влияние в този ми аутфит, веднага ви споделям и с музиката на кого, задоволявам глада си за инди рок и джаз едновременно. Jamie Cullum е неговото име. Един симпатичен младеж, който между другото ми е наборче. Да се слушат задължително кавърите му на: "Seven Nation Army" и "Everlasting Love".

С какво съм облечен: Яке: Zara; Пуловер: Mango; Дънки: H&M; Обувки: H&M

Снимки: Daniel Ivanov Photography

Фотоапарат: Canon EOS-5D MARK II