Бяло + синьо

Снощи гледах "Балкански синдром" в Малък градски театър "Зад канала". Режисьор на постановката е Мариус Куркински, а автор е Станислав Стратиев. Разтърсих се из нета и видях, че премиерата на постановката е била през Октомври, 1987-а година в Сатиричен театър. Или това означава, че оттогава са изминали почти 30 години. За тези години обаче, "балканския синдром" продължава да се вихри с пълна сила и да е адски актуален. И колкото и тъжна да беше историята, която ни разказаха актьорите от сцената, най-тъжното беше, че част от зрителите така и не можаха да разберат посланието. Ситуацията ми напомни как по време на "Възгледите на един учител за всеобщата просвета", докато Камен Донев подигравателно описваше поведението на някакви силиконки, няколко жени стоящи пред мен и напълно отговарящи на това описание се заливаха от смях. А пък казват, че промяната трябвало да започне вътре в нас. Не знам как точно ще стане в повечето случаи това, но аз лично упорито полагам усилия :).

1.jpg
2.jpg
3.jpg

Пролетта носи със себе си едно опияняващо лежерно настроение и предразполага към по-светли дрехи. Опияняващ е и новия аромат на Gucci - Guilty. А в същото време и супер мъжкарски.

5.jpg
6.jpg

Ако му е дошло времето за нови очила или просто искате да разнообразите с по-актуален модел, то тези с овална форма са възможно най-подходящия избор този сезон.

7.jpg
8.jpg
9.jpg
10.jpg
11.jpg

Знам, че за мнозина промяната е голямо бреме, но не бъдете лениви, положете усилие в тази посока. И нека тя да започне от вас. 

С какво съм облечен: Риза: Zara; Панталон: Zara; Трейнъри: Massimo Dutti; Парфюм: Gucci Guilty

Снимки: Daniel Ivanov Photography

Фотоапарат: Canon EOS-5D MARK II