Унисекс униформа

Напоследък по-рядко поствам в блога. Почти не изпитвам необходимост да споделям какво се случва около мен в социалните мрежи, а за да проверя нещо във Facebook трябва да положа усилие да се логна, тъй като постоянно съм офлайн. Дали това е нормално за човек живеещ в днешно време, който поддържа блог и иска да зарази околните със своята страст не мога да определя. Получава се едно голямо разминаване между прекрасни намерения и действията, с които да ги постигна. Статията, която съм обещал на едно популярно издание също се бави, но пък започвам да осъзнавам, че идва момента, в който трябва да надрастна някои стари успехи и да ги обвържа с нови начинания. На всичко му идва времето се успокоявам аз и споделям една фотосесия, която направихме в началото на пролетта. Интересното на този аутфит е, че е унисекс. Или с други думи казано, с тези дрехи може да облечете и приятелката си. За равенството на половете съм говорил много пъти и не мисля да навлизам в детайли. Но пък, ако на някой му е интересно може да си припомни какво бях написал за ELLE в статията: За феминизма с (не)разбиране.

1.jpg
2.jpg
3.jpg
4.jpg
5.jpg

Този аутфит е овърсайз отвсякъде. Няма конкретни белези, които да показват дали е предназначен за мъже или жени. Само размера в случая определя това. И той очевидно има значение.

6.jpg
7.jpg
9.jpg
10.jpg

Гледайки тези снимки осъзнавам, че откакто ги направихме са минали цели пет месеца. Т.е. времето лети адски бързо. И единственото нещо, което мога да ви посъветвам е да го живеете този прекрасен живот. Поне докато и доколкото е възможно. Но в никакъв случай не го жалете.

С какво съм облечен: Яке: H&M; Панталон: H&M; Анорак: H&M; Тениска: H&M; Трейнъри: Adidas Stan Smith

Снимки: Daniel Ivanov Photography

Фотоапарат: Canon EOS-5D MARK II